Hé vakman,
op zoek naar een
klus?

Of je nou een dakdekker, betonwerker of timmerman bent, wij hebben een passende klus voor jou. Kennis, kunde en motivatie staan bij ons hoog in het vaandel. Jij bent trots op het resultaat dat je neerzet en wij betalen je gegarandeerd wekelijks uit.

Voordelen voor de vakmensen van JS bouw


Wekelijkse betaling


Omdat je als vakman vaak flexibel werkt wordt je per week uitbetaald. Je vult wekelijks een urenlijst in die wordt gecontroleerd en getekend door je voorman, waarna wij je loon wekelijks overmaken. Wanneer je dus een korte klus hebt gedaan, hoef je niet de rest van de maand te wachten op je loon, maar heb je dat de volgende week al op je bankrekening staan!

24/7 persoonlijk contact


Als team zien wij jou als onze collega. Je kan ons altijd bereiken en je hebt contact met vaste contactpersonen. Op deze manier kunnen wij samen met jou zorgen voor een mooi resultaat. Je kan altijd al je vragen stellen en hoeft nooit te twijfelen of we je wel serieus nemen, want wij zijn trots op je.

Goed verzekerd


Wij hebben speciaal voor onze Nederlandse vakmensen een collectieve zorgverzekering via VGZ. Als vakman profiteert u van hoge kortingen op uw zorgverzekering en weet u zeker dat u goed verzekerd bent. Deelnemers van de collectieve zorgverzekering krijgen bij VGZ de volgende kortingen:
10% korting op de basisverzekeringen;
15% korting op de aanvullende verzekeringen;
5% korting op de tandartsverzekeringen.Voor vakmensen die geen Nederlandse identiteit hebben regelen wij een goede zorgverzekering via Hollandzorg.


Neem contact met ons op voor meer informatie.


Goede huisvesting


Wij zijn SNF-gecertificeerd door Stichting Normering Flexwonen (SNF). Het doel van SNF is om partijen die te maken hebben met de huisvesting van buitenlandse vakmensen, zoals gemeenten, werkgevers, werknemers en buurtbewoners, de zekerheid te geven dat de huisvesting van alle vakmensen op orde is.

Wanneer nodig regelen wij een een goed onderkomen voor je, dichtbij de klus.