Hé vakman,
op zoek naar een
klus?

Of je nou een dakdekker, betonwerker of timmerman bent, wij hebben een passende klus voor jou. Kennis, kunde en motivatie staan bij ons hoog in het vaandel. Jij bent trots op het resultaat dat je neerzet en wij betalen je gegarandeerd wekelijks uit.

Voordelen voor de vakmensen van JS Bouw


Wekelijkse betaling


Omdat je als vakman vaak flexibel werkt wordt je per week uitbetaald. Je vult wekelijks een urenlijst in die wordt gecontroleerd en getekend door je voorman, waarna wij je loon wekelijks overmaken. Wanneer je dus een korte klus hebt gedaan, hoef je niet de rest van de maand te wachten op je loon, maar heb je dat de volgende week al op je bankrekening staan!

24/7 persoonlijk contact


Als team zien wij jou als onze collega. Je kan ons altijd bereiken en je hebt contact met vaste contactpersonen. Op deze manier kunnen wij samen met jou zorgen voor een mooi resultaat. Je kan altijd al je vragen stellen en hoeft nooit te twijfelen of we je wel serieus nemen, want wij zijn trots op je.

Langdurige samenwerking


Wij gaan altijd voor een langdurige samenwerking. Of je nou ZZP'er bent of in loondienst aan het werk gaat. Loopt het werk af? Wij gaan direct op zoek naar het volgende passende project, zodat jij direct door kunt. We hechten veel waarde aan onze vakmensen, we zijn er voor je!
Persoonlijke aanpak


Bij JS Bouw staan we voor een persoonlijke aanpak. Wij zien géén van onze vakmensen als "nummer". JS Bouw vindt het belangrijk dat iedereen op zijn/haar plek zit en plezier heeft in het werk. Wij zoeken altijd naar een mooi passend project.